VEEL gestelde VRAGEN

HEB JE EEN VRAAG?

Kijk eerst hieronder bij onze meest gestelde vragen, wellicht staat het antwoord erbij!​ Staat jullie vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Iedere kaart bij Maison à la carte is uniek. Daarom hanteren wij geen vaste prijs per kaart. De prijs hangt namelijk af van een heel aantal factoren. Denk aan de papiersoort, de manier van drukken, de afwerking of de keuze van de enveloppe. Neem voor jouw ontwerp op maat dus altijd geheel vrijblijvend contact met ons op, dan ontvang je z.s.m. een prijsopgaaf.

Wij maken gebruik van diverse papiersoorten. Uniek, handgeschept papier, luxe papier met een mooie structuur of eenvoudig, glad papier. Keuze genoeg! Twijfel je of jouw ontwerp gedrukt kan worden op een bepaalde papiersoort? Stuur ons gerust een berichtje!

Uiteraard is het altijd mogelijk om kosteloos een digitale proefdruk van jouw ontwerp te ontvangen. Ook kun je van bepaalde kaarten eventueel een standaard, papieren proefdruk bestellen. In verband met onze ambachtelijke druktechniek is het helaas niet voor iedere kaart mogelijk een papieren proefkaart met eigen gekozen kleur en tekst te ontvangen. We informeren je graag over alle mogelijkheden!

Nee, een offerte is helemaal vrijblijvend! Pas wanneer je akkoord geeft op de offerte is deze uiteraard niet meer vrijblijvend, omdat wij dan speciaal voor jullie aan de slag gaan met een passend ontwerp. Bij het annuleren na akkoord wordt € 49,95 aan ontwerpkosten in rekening gebracht.

Na jullie akkoord op de proefdruk wordt het ontwerp definitief. Check deze dus altijd goed op tekst en eventuele spellingsfouten! De kaart wordt gedrukt naar het ontwerp waarop jullie akkoord gegeven hebben. Mocht er onverhoopt toch nog een foutje in het ontwerp zitten, dan is Maison à la carte hier niet verantwoordelijk voor.

Wanneer jullie akkoord zijn met de offerte start het ontwerpproces van de kaart. We leveren standaard minimaal twee ontwerpen aan. Vervolgens zijn er drie correctierondes waarin het ontwerp en de tekst kan worden aangepast. 

Dat is zeker mogelijk, mits de kwaliteit van de bestanden mooi is om te drukken. Geef dit door via ons contactformulier. Een afbeelding dient aangeleverd te worden in een hoge resolutie van 300 dpi en groot formaat. Neem bij twijfel contact met ons op.

Uiteraard kun je een complete wedding stationery bestellen bij je trouwkaart! Denk aan dagprogramma’s, menukaarten, bedankkaarten, liturgie en naamkaartjes, allemaal in stijl van jullie trouwkaart. Daarnaast kunnen we ook andere accessoires verzorgen, zoals welkomstborden, tafelindeling, caketoppers et cetera. Zo houd je op jullie dag alles in dezelfde stijl en zijn alle onderdelen een mooi geheel. 

In de offerteaanvraag kun je al je voorkeuren aangeven, maar we denken ook graag met jullie mee als je er nog niet helemaal uit bent!

Ja, dit is tegen een meerprijs mogelijk. Geef deze optie door tijdens je contactaanvraag.

Maison à la carte heeft een database met locaties, illustraties en monogrammen. Zit die van jullie er net niet tussen? Geen nood, wij maken ‘m op maat 😉
Let op: alle ontwerpen, (lijn)tekeningen, illustraties en monogrammen zijn eigendom van Maison à la carte en mogen niet gebruikt en/of gedeeld worden zonder toestemming!

Maison à la carte heeft beperkt ruimte voor geboortekaartjes. Het is fijn als je tijdig contact opneemt voor het bestellen van een geboortekaartje. Zo kunnen we je snel laten weten of we nog ruimte hebben voor het ontwerp en de druk van jullie kaartje. Als je contact opneemt rond 25 weken zwangerschap, ben je mooi op tijd! Hoe later je een aanvraag doet, hoe groter de kans is dat we vol zitten. Daarom adviseren we je om met uiterlijk 30 weken je aanvraag te plaatsen.

Dat is zeker mogelijk. Geef je voorkeur aan via de offerte- of contactaanvraag. Houdt hierbij wel rekening met extra verzendkosten.

Je kunt inderdaad twee kaarten combineren. Als je duidelijk aangeeft welke elementen uit de kaarten je graag samengevoegd zou zien, dan kunnen wij een passend ontwerp maken wat helemaal naar jullie zin is!

Maison à la carte gaat met het drukken aan de slag wanneer de kaarten betaald zijn. Iets later met betalen? Geen probleem, zorg dan voor een betalingsbewijs en stuur dit mee voor het drukproces start.

Ja, dat is zeker mogelijk! We maken dan een ontwerp voor de postzegel die past bij jullie kaart of stationery. Met dit ontwerp kun je zelf je postzegels bestellen via de website van PostNL.

Ja, dat is mogelijk. Via de contact- of offerteaanvraag kan jullie voorkeur doorgegeven worden. Wij zetten het ontwerp dan om naar het gewenste formaat.

Accessoires worden los meegeleverd bij de kaarten. 

Bij Maison à la carte heb je een ruime keuze aan bijproducten. Denk bij kaarten bijvoorbeeld aan enveloppen, speciale envelopinlays, zijden linten in verschillende kleuren, (custom made) waxzegels en postzegels in stijl van jullie kaart. 

Voor bruiloften is het ook mogelijk om naast je stationery welkomstborden, tafelindelingsborden, cake toppers et cetera bij te bestellen, allemaal in stijl van je wedding stationery. De standaarden voor de verschillende borden zijn te huur bij Maison à la carte. 

Geef jullie wensen aan in de offerte-aanvraag, dan kunnen wij jullie van de juiste informatie voorzien!

In het weekend is Maison à la carte gesloten. Bestellingen of meldingen van een geboorte worden op maandagmorgen opgepakt.