Roelyn
W
FIJN JULLIE te
ONTMOETEN

Wij zijn Wilma en Roelyn, de gezichten achter Maison à la carte. Onze passie voor grafisch design, tekenen en schilderen komt samen in het ontwerpen van stijvolle kaarten en bijpassende accessoires. Speciale momenten verdienen een prachtig plaatje en wij leveren graag onze bijdrage om dit te realiseren!
We houden van stijlvolle, orginele én exclusieve sets. Dat betekent dat we veel aandacht besteden aan het ontwerp. Alle ontwerpen, dus ook de tekeningen en aquarels, maken we zelf. Daarnaast werken we alleen met de mooiste papiersoorten. Hierdoor creëren we een eigen stijl en herken je een kaart als een van Maison à la carte.
We breiden onze collectie regelmatig uit met nieuwe sets. Daarnaast vinden we het geweldig om speciaal voor jullie aan de slag te mogen met een ontwerp op maat, dat perfect past bij jullie en jullie dag!

onze FAVORIETE MOMENTEN

LEES HIER WAAR WIJ BLIJ VAN WORDEN

Grafisch ontwerp, contact met klanten, een lijntekening maken, wij hebben het grootste plezier in de bezigheden binnen Maison à la carte.
Laten we eerlijk zijn, administratie is niet iets waar we heel warm van worden, maar gelukkig is dat maar een klein onderdeel van alle mooie momenten in ons vak!

THEEMOMENTJES

Onder het genot van een groot glas verse muntthee brainstormen we over nieuwe ontwerpen. Vaak zijn er teveel ideeën om ze allemaal uit te voeren, maar hoe leuk om ze later echt op papier te zien verschijnen!

fresh tea, fresh ideas

sipping-herbal-tea-cold-day
wedding-table-desserts

ENTHOUSIASTE KLANTEN

enjoy with us

Als we na een bruiloft foto's toegestuurd krijgen van het complete plaatje met onze kaarten en accessoires samen met het bruidspaar, de styling en bloemen, zijn vaak niet alleen onze klanten heel tevreden, maar ook wij blij met het eindresultaat!

SCHILDEREN EN TEKENEN

sketching stories in lines

Het voelt soms een beetje of je hobby je werk is. Wilma tekent bijna altijd de locaties, terwijl Roelyn vaak de bloemen voor haar rekening neemt. Het zelf maken van afbeeldingen kost tijd, maar dat zie je terug in het resultaat!

Aquarel
Maisonalacarte_Ambachtelijk drukwerk3.psd

ONZE AUTHENTIEKE DRUKPERS

Het is prachtig om te zien én te voelen hoe een gladde kaart de pers ingaat en er weer uit komt met de mooiste reliëfdrukken. Een stapel kaarten met preegdruk, daar worden wij wel blij van!

the beauty of relief

PAPIER

Voor elk ontwerp testen we welke papiersoort het meest geschikt is. Als ontwerp en het papier dan de perfecte match zijn, met een prachtige stationery als resultaat, hebben wij een voldaan gevoel!

the perfect match

Maisonalacarte_home