ONTWERP op MAAT

OP ZOEK NAAR IETS UNIEKS?

In onze webshop kun je uit verschillende soorten collecties en kaarten kiezen. Van reliëfdruk in klassiek papier tot kaarten voorzien van een mooie aquarel.

Daarnaast maken we natuurlijk ook graag een kaart of stationery speciaal voor jullie! We gaan dan in gesprek over wat jullie wensen zijn, laten ideeën zien en maken vervolgens een ontwerp op maat. Het resultaat is een unieke kaart of stationery, die helemaal bij jullie past en aansluit bij jullie stijl en wensen!

interesse? lees verder

ZO WERKT ‘OP MAAT’

1,2,3 makkelijke stappen

01

We gaan tot het uiterste om een mooi ontwerp te maken voor onze klanten. Dit kost echter ook tijd. Neem daarom ruim van tevoren contact op.
Hebben we voldoende ruimte beschikbaar, dan plannen we een telefonisch contactmoment waarin jullie je voorkeuren aangeven en wij met jullie meedenken en opties laten zien.

02

Nadat duidelijk is wat jullie wensen zijn, maken we een offerte die helemaal toegespitst is op jullie situatie.
Zijn jullie akkoord met de offerte? Dan gaan we hard aan de slag om jullie snel een ontwerp te kunnen laten zien!
Tijdens het ontwerpproces kun je nog twee keer correcties doorgeven voordat het concept definitief is.

03

Is het defintieve ontwerp helemaal naar jullie wens?
Dan sturen we jullie per post de proefdruk van jullie kaart toe. Na jullie akkoord op de proefdruk kan de kaart gedrukt worden!
Vervolgens checken wij de kaarten, pakken ze zorgvuldig in en zorgen er ten slotte voor dat het pakket zo snel mogelijk naar jullie wordt verstuurd!