Meteen naar de inhoud

CONTACT

Een kaartje uit onze collectie gezien en direct informatie opvragen?
Laat uw e-mailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

MAISON À LA CARTE

ONTWERP OP MAAT

In onze standaardcollectie kun je uit verschillende soorten kaarten kiezen. Van letterpress in handgeschept papier tot kaarten voorzien van een mooie aquarel. Bij bepaalde ontwerpen zijn lettertype en kleur bijvoorbeeld nog aan te passen.

Daarnaast maken we ook graag een kaart, speciaal voor jullie! We gaan dan in gesprek over wat jullie wensen zijn, laten ideeën zien en maken vervolgens een ontwerp op maat. Zo heb je een unieke kaart, die helemaal aansluit bij jullie stijl en wensen!

SPECIALE ONTWERPEN

ONZE MOGELIJKHEDEN

STATIONERY

Vind je het belangrijk om één stijlvol geheel te creëren op jullie grote dag? Dan kun je ervoor kiezen om al jullie communicatie in de stijl van jullie trouwkaart te laten ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een save the date kaart, dagprogramma, welkomstbord,  liturgie, menukaart, bedankkaart et cetera. Mogelijkheden genoeg om jullie dag tot een stijlvol geheel te maken! Uiteraard kun je er ook voor kiezen om bepaalde elementen in de stijl van jullie trouwkaart te laten ontwerpen. We heten niet voor niets Maison à la carte ;-). Je kunt dus zelf je ‘stationery menu’ samenstellen!

ACCESSOIRES

Bij Maison à la carte kun je ook terecht voor passende accessoires. Denk bij trouwkaarten bijvoorbeeld aan verschillende soorten lint of lakstempels in allerlei kleuren. Ook is het mogelijk om een lakstempel te bestellen met bijvoorbeeld jullie eigen monogram, wat je op allerlei elementen van jullie dag kunt laten terugkomen. Met een mooie accessoire geef je jullie kaart nog wat extra’s mee!

ENVELOPPEN

Naast accessoires kun je kiezen uit verschillende enveloppen bij jullie kaarten. Enveloppen in hetzelfde materiaal als jullie trouwkaart, of in een bepaalde themakleur. Daarnaast is het ook mogelijk dat we een envelop inleg ontwerpen voor jullie. Doordat de binnenzijde dan bedrukt is met een motief of monogram, zorgt het openmaken van de enveloppe voor een extra verrassing! Want wij vinden het erg belangrijk dat het openen van elke envelop een bijzonder moment moet zijn. En jullie kaart zo mooi, dat iedereen het een feestje vindt om hem neer te zetten!

2021 | Maison à la carte