Ga naar de inhoud

CONTACT

Een kaart uit onze collectie gezien en direct informatie opvragen?
Laat uw e-mailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

Collectie

Maison à la carte heeft een gevarieerd assortiment geboortekaartjes. Je bent verzekerd van een uniek en origineel kaartje omdat alle ontwerpen door onszelf gemaakt zijn. Daarnaast houden we van mooie materialen en dat zie je terug in de kaartjes! Kijk bij onze geboorteaankondigingen voor een idee van onze collectie!

COLLECTIE GEBOORTE

Heb jij je kaartje al helemaal in je hoofd, maar staat jouw ideale ontwerp er niet tussen? Of ben je op zoek naar een origineel kaartje en heb je een bepaald thema wat je wilt verwerken in het ontwerp? Wij gaan graag voor je aan de slag! We inventariseren jullie ideeën en maken vervolgens een ontwerp op maat, speciaal voor jullie kleine!

En ben je op zoek naar leuke gifts om je (kleine) gasten mee te geven? Wij denken graag met je mee! Zo zijn er leuke accessoires die we kunnen bedrukken in de stijl van je geboortekaartje, kunnen personaliseren of voorzien van een label met de naam van jullie kindje. Ook een geboortebord in de stijl van het geboortekaartje hoort tot de mogelijkheden! 

 

Maisonalacarte_geboortekaartjes_Juliette

2021 | Maison à la carte