Meteen naar de inhoud

CONTACT

Een kaartje uit onze collectie gezien en direct informatie opvragen? Laat uw e-mailadres achter
en wij nemen z.s.m. contact op!

COLLECTIE

RHONE

Mooie natureltinten en originele vormen komen samen in stationery Rhone. De donkere tekst geeft een mooi contrast en het bijpassende lakzegel en zijden lint zorgen voor een stijlvolle twist. Voor bruidsparen die houden van chique en rustig, maar net even anders, is Rhone de perfecte match!

COLLECTIE

MARSEILLE

Stationery Marseille combineert fraai handgeschept papier met classy calceerpapier. De transparantie van het calceerpapier zorgt voor verrassende effecten! Het zwierige handschrift, gecombineerd met een strak lettertype, geeft Marseille een eigentijdse, stijlvolle look.

COLLECTIE

NORMANDIE

Stationery Normandie valt op door het minimalistische design. Houden jullie van chique, dan past Normandie uitstekend in deze setting. Het samenspel van de afzonderlijke kaarten in zwart en wit zorgt voor een verfijnde uitstraling! En voor welke tinten bloemen jullie ook kiezen, Normandie laat zich er perfect bij combineren!

COLLECTIE

VIENNE

Vienne staat voor een rustige stationery, sierlijk in zijn eenvoud. De natuurlijke tinten van zowel de papiersoorten als de lettertypes maken deze set tot een prachtig geheel. Het prachtige monogram van jullie letters dat op alle elementen van Vienne terugkomt, maakt de stationery extra persoonlijk!

COLLECTIE

BORDEAUX

Stationery Bordeaux kenmerkt zich door warme tinten en karakteristieke lettertypes, gecombineerd met kalligrafie. Net als het Franse Bordeaux met haar markante uitstraling, is stationery Bordeaux een set van allure! Bruidsparen die houden van een klassieke, warme en smaakvolle setting, kiezen met Bordeaux de juiste set!

COLLECTIE

GARONNE

Stationery Garonne, voor bruidsparen die houden van elegantie. Lichte tinten, van off white tot blush, worden in Garonne gecombineerd met chic zijden lint en verfijnde pentekeningen van de mooiste trouwlocaties!

COLLECTIE

SEINE

Frisse blauwtinten in organische vormen, dat is stationery Seine. De verschillende vormen, voorzien van chique lettertypes, sluiten naadloos op elkaar aan en vormen samen een uitgebalanceerd geheel. Bruidsparen die kiezen voor Seine, zijn zeker van een originele set met een verfrissende, moderne uitstraling!

COLLECTIE

NANTES

Waar Nantes bekend staat als fleurige bloemenstad, zo fris is de gelijknamige stationery. De aquarel bloemen geven de set een kleurrijke, maar tegelijk elegante uitstraling. Voor wie houdt van kleurrijk, gracieus en een vleugje artistiek, is Nantes de perfecte set!

COLLECTIE

LOIRE

Voor bruidsparen die houden van handwerk en een ‘touch of gold’, is stationery Loire de perfecte set! Het bladgoud op de verschillende kaarten zorgt ervoor dat elke kaart uniek is. De gevarieerde papiersoorten, gecombineerd met strakke lettertypes en stijlvol lint maken van Loire een stationery die op elke bruiloft de aandacht trekt!

COLLECTIE

DORDOGNE

Dordogne, een unieke stationery tussen alle sets.  Aquareltekeningen in lichte pasteltinten van de prachtigste trouwlocaties zorgen voor sprankelende stationeries met allemaal weer hun eigen uitstraling. Voor Dordogne geldt ‘less is more’. Eenvoudig, maar prachtig!

2021 | Maison à la carte