the WEDDING STATIONERIES

GEGARANDEERD EEN MATCH

Voor een prachtig gestylde bruiloft ben je met onze wedding stationeries op de juiste plaats! Van menukaarten en tafelnummers tot gelofteboekjes en trouwborden, elke stationery heeft een uitgebreid assortiment aan producten. Zo zorg je voor eenheid en komt de stijl van jullie trouwkaart steeds terug op verschillende momenten van jullie grote dag.

Aureille set

AUREILLE

Stationery Aureille valt op door haar eenvoud. Houden jullie van minimalistisch en chique, dan past Aureille uitstekend op jullie bruiloft! De extra stevige trouwkaart, gedrukt in elegant letterpress maakt de kaart tot een van de populairste bij Maison à la carte. En voor welke accessoires jullie ook kiezen, Aureille laat zich er perfect bij combineren!

BELLEVILLE

Mooie natureltinten en originele afbeeldingen komen samen in stationery Belleville. De unieke wikkel geeft een mooi contrast en het bijpassende lakzegel en lint zorgen voor een stijlvolle twist. Voor bruidsparen die houden van chique en rustig, maar nét even anders, is Belleville de perfecte match!

Belleville_set
Yvoire set

YVOIRE

Waar Yvoire bekend staat als een van de meest charmante steden in Frankrijk, zo elegant is de gelijknamige stationery. De aquarel bloemen geven de set een kleurrijke, maar tegelijk frisse uitstraling. Voor wie houdt van kleurrijk, gracieus en een vleugje artistiek, is Yvoire de perfecte set!

MÉRIBEL

Méribel staat voor een rustige stationery, sierlijk in zijn eenvoud. De lichte tinten van het papier met de prachtige pareltjes als unieke twist maken deze set tot een van de populairste stationeries. Het prachtige monogram van jullie letters dat op alle elementen van Méribel terugkomt, maakt de stationery extra persoonlijk!

Meribel set

NANCY

Stationery Nancy valt op door het minimalistische design. Houden jullie van chique, dan past Nancy uitstekend in deze setting. De goudtinten zorgen voor een verfijnde uitstraling! En voor welke accessoires jullie ook kiezen, Nancy laat zich er perfect bij combineren!

Nancy_set
Provence | Maison à la carte

PROVENCE

Stationery Provence combineert fraai gestructureerd papier met de mooiste veldbloemen. De transparante wikkel met print en de diverse tinten zorgen voor een fris effect. Het strakke lettertype geeft Provence een eigentijdse, stijlvolle look.